Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Καφές , Sex και Τρίχες


Τις προάλλες , μετά από ένα εξοντωτικό πρόγραμμα γυμναστικής με τον personal trainer,  βγήκα για καφεδάκι με την Χαρίκλεια , ξέρετε αυτή με τα πάρτι , στο Κολωνάκι την παλιά μου γειτονιά. Εκεί έμενα με τον Παναγιώτη πριν παντρευτώ τον Αριστείδη , τον μαλάκα που με εξόρισε στην Σαρωνίδα . Τέλος πάντων , που λέτε αυτή η Χαρίκλεια ήταν μεγάλο κλαρίνο στα νιάτα της , αν όχι όλο αλλά τουλάχιστον το μισό δικηγορικό σύλλογο Αθηνών τον είχε πάρει.

Ο κερατάς ο σύζυγος της , δικηγόρος κι αυτός, είχε ένα ελάττωμα,  ήταν  πολύ , τι πολύ , υπερβολικά τριχωτός . Η Χαρίκλεια όμως φτιαχνόταν πολύ μαζί του, της άρεσε  πολύ η τρίχα , ίσως αυτό το φετίχ να ήταν μέσα στο γονίδιό της. Από ότι έμαθα πολύ αργότερα, ο πατέρας της ήταν αρκουδιάρης κάπου στην Μακεδονία. Έβγαινε που λέτε  με ένα ντέφι  και τη  αρκούδα του στα πανηγύρια και την έκανε να χορεύει! υψηλή κοινωνία ….από τζάκι η Χαρίκλεια.  Τώρα το πώς έγινε του Κολωνακίου η χωριάτα είναι άλλη ιστορία ,που θα την  πούμε μιαν άλλη στιγμή.

Η τρίχα του κερατά  λοιπόν , κάλυπτε όλο το σώμα του , σαν την αρκούδα του μπάρμπα Φώτη του μπαμπά  ένα πράγμα. Δεν τολμούσε ούτε  στην παραλία να βγει ο μεγαλοδικηγόρος! γελούσε και  ο κάθε πικραμένος.

Με την Χαρίκλεια  είχα  μια άλλη σχέση, της μιλούσα ανοιχτά όπως κι αυτή βέβαια σε μένα  , ίσως επειδή βιώσαμε και οι δυο δύσκολα παιδικά χρόνια και καταλάβαινε η μια την άλλη.  Εκείνη τη μέρα μιλήσαμε για πολλά θέματα , ξεκινήσαμε από το μακρινό παρελθόν , και φτάσαμε στο πιο κοντινό μέλλον γιατί παραπάνω δεν πήγαινε.

-Μωρή , της λέω σε μια στιγμή ειλικρίνειας, στα νιάτα σου ήσουν μεγάλη ρουφιάνα .Εσύ τόσους και τόσους τσιμπούκωσες κι εγώ δεν έβγαλα τσιμουδιά πουθενά .Ενώ εγώ μια φορά κεράτωσα τον Παναγιώτη και το έκανες βούκινο σε όλο το Κολωνάκι .

-Έλα βρε καημένη , μου απαντάει με ένα ύφος και καλά…μεγάλης κυρίας , που τα θυμάσαι αυτά; Περασμένα μεγαλεία , κάποτε γινόντουσαν αυτά που περνούσε η μπογιά μας , τώρα φασκόμηλο και Τατιάνα !

- Όχι , καημένη αυτά μπορεί να ισχύουν για σένα και για κάθε άλλη γριούλα της σειράς , γιατί για μένα τώρα αρχίζει η ζωή , τώρα που έθαψα τους συζύγους μου , που έχει η κόρη μου τη δική της οικογένεια και τα παιδιά της .

Τώρα του δίνω και καταλαβαίνει , έχω τα φράγκα και έχω όποιον γουστάρω… και άμα λάχει σου πετάω και σένα κανένα κοκαλάκι έτσι για να περνάς την ώρα σου!

Ε…άμα πια τα πήρα , άκου Τατιάνα .... όχι Δρούζα ! πφ!!!

4 σχόλια:

molemou είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΑΙΚΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΤΗΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,Η ΠΑΛΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΤΕΊ ΤO ΔΑΚΤΎΛΙΟ ΣΟΥ.

Υ.Γ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΓΙΑΤΙ?

korinoskilo είπε...

πως μ αρεσουν αυτες οι ατακες που οταν πανε να σου την βγουν και στο τελος την τρωνε στον (_)_) .......

εισαι και μεγαλοκαρδη παντως.. να τις ανοιξεις τα ματια με το κοκαλακι :ΡΡρ

καλημερα :)

Ανώνυμος είπε...

O Σιγάλας σ' αρέσει Ιουστίνη Καρρά; Δεν είναι πολύ μανάρι με τα κιλά που έχει βάλει; Εσύ ποοιους θεωρείς μανάρια, πέουλες, πατουσαδες, θεούς ήλιους καλοκαιρινούς;

Ιουστίνη Καρρά είπε...

molemou...όπως γράφω και κάπου αριστερά , οι σούπες είναι για τους άρρωστους δυστυχώς...αν και πολύ νόστιμες!!! τι να κάνουμε όλοι θέλουν ψαχνό.

korinoskilo...παρασύρομαι και αν αφεθώ μπορεί να γράψω πράγματα που δεν πρέπει για αυτό ... :)

ανώνυμε...άντρας είναι αυτός που μπορεί να με απολαμβάνει και να με βλέπει στα μάτια! χωρίς να φοβάται!!!