Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Οι Αποκριές μου

Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, περίμενα πως και πως τις Αποκριές. Μην φανταστείτε πως γινότανε και τίποτα στην Ικαρία εκείνης της εποχής! Είχαμε απλά μια καλή δασκάλα από την Ξάνθη,  που ήταν μερακλού και συνεργαζόταν με τους γονείς και κάναμε γιορτούλα. 

Στην σχολική ποδιά, η μαμάκα μου, μου έραβε σιρίτια πολύχρωμα. Βάζαμε και ένα χάρτινο καπελάκι και μια μάσκα που  φτιάχναμε στο σχολείο και χορεύαμε γύρω από ένα γαιτανάκι στους ρυθμούς αποκριάτικης μουσικής  που έβγαινε από το πικάπ που είχε φέρει ο κυρ Νίκος ο ναυτικός και ήταν το μοναδικό τότε στον Αρμενιστή.

Και σήμερα όμως, στα 80 μου, τις Αποκριές τις περιμένω επίσης πως και πως. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να βαφτώ πολύ, να βάλω μικρή μάσκα στα μάτια μου και καπέλο με βέλο..και να ξετρελάνω πολλά αρσενικά, μιας και το μόνο που βλέπουν καθαρά, είναι ένα ωραίο κορμί χωρίς τις ζάρες της μούρης. 

Το τι καμάκι μου κάνουνε, άλλο να σας περιγράφω και άλλο να βλέπετε από καμιά μεριά. Είναι επίσης μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για σεξ σε αυτοκίνητο, μιας και οι άντρες πεθαίνουν για σεξ με μασκαρεμένη θεά!!! Χα χα, που να ξεραν, τι κρύβει η μάσκα και το βέλο. Ήδη έκλεισα με την φιλενάδα μου τραπέζε σε 2 μασκέ ρετρό πάρτυ,ένα σε ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και ένα σε ένα μαγαζί στην Πατησίων...

Ευχηθείτε μου καλή ψαριά βρε παιδιά, το πρώτο μασκέ είναι Σάββατο και το δεύτερο το επόμενο Σάββατο.... 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Ιουνστίνη Είσαι πολύ τυχερή. Εγώ στις 8 πήρα τηλέφωνο την κόρη μουτ καο μου λέει έχω δεύτερη γραμμή θα σε πάρω μετά. Είναι 11 και ακόμσα τίποτα. Θέλω να πεθάνω.

Ιουστίνη Καρρά είπε...

Δεν κατάλαβα τι εννοείς Παγώνα μου...
Πάντως, μπορείς να ζητήσεις βοηθεια από Ψυχολόγο...εγώ είμαι δυστυχώς για σένα μια ακόμη τεκνατζού...

molemou είπε...

KALH PSARIA,KAI AS EINAI KAI SARANTARIS,MIA FORA AN DEN SE KATSI KAI TIPOTA MHN STENAXORIESE ERXETE KAI TO PASXA,IOUSTINI TI AUTOKINITO EXEIS,ROTP GIA NA DO AN 8A PERASIS KALA,MH SOU PIASTI KAI KANA MESI KAI FERIS KANA MASER STO SPITI KAI EXOUME ALLA .KALHMERA APO TO XIONISMENO MONAXO

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοώ; Εσένα όταν σου λένε έχω δεύτερη γραμμή, κλείσε θα σε πάρω και δε σε παίρνουν, τι κάνεις; Πως νιώθεις;;;

korinoskilo είπε...

καλα παρτιαααααααα ( παρτα οπως θες) :Ρ

καλο βραδυ