Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Πίνω απόψε για να θυμηθώ


Απόψε το βράδυ δεν κατάφερα να βρω καμιά άλλη κωλόγρια να ξεπορτίσω για  τεκνό fishing και αποφάσισα να καθίσω μέσα. Έτσι λοιπόν γέμισα ένα ποτήρι μπέρμπον με δύο πάγους τριμμένους, έτσι το έπινε ο συγχωρεμένος ο Αριστείδης, ο τρίτος σύζυγος μου ,έμπορος υφασμάτων στο επάγγελμα ,μεγάλο μούτρο . Έβαλα που λες και στο πικαπ κάποιον από τους παλιούς δίσκους μου , και κάθισα στον καναπέ μου να απολαύσω την μουσική ,ωραία μουσική αισθαντική , κατάφερε να γεμίσει το μυαλό μου νοσταλγία για το παρελθόν. Άρχισαν σαν σε view master  οι εικόνες να περνάνε από μπροστά μου , εικόνες από τα ατελείωτα πάρτι μέχρι το πρωί σε σπίτια φίλων, να τραγουδάμε να χορεύουμε να χαχανίζουμε με τις άλλες κότες , τώρα οι μισές από αυτές έχουν  γίνει τροφή στα σκουλήκια , τέτοια σκουλήκια που ήταν όλες τους, ε…άμα πια όλες κουτσομπόλες και φαρμακόγλωσσες , δε κοιτούσαν τα δικά τους τα κερατιάτικα των άλλων  ψάχνανε  . Φταίω εγώ που ήμουν γκόμενα με τα όλα της ; Δεν υπήρχε , πραγματικά, αρσενικό που να μη με φλερτάρει .

Ο Παναγιώτης ο δεύτερος σύζυγος δεν άντεχε τον συναγωνισμό με τους άλλους άντρες,  με αποτέλεσμα να έχουμε ομηρικούς καβγάδες κάθε βράδυ μέχρι το πρωί  ,ώσπου ένα βράδυ ,όταν με τσάκωσε με τον Αριστείδη ,που  με είχε  στριμώξει πίσω από τον  καναπέ της Χαρίκλειας  , πάλι σένα από αυτά τα πάρτι , μου έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και την κόρη μου μαζί….τη Λήδα μου ,τι τράβηξε κι αυτό το έρμο,  και πήγα στον Αριστείδη , με τον οποίον εδώ που τα λέμε κρατούσε καιρό το νταραβέρι , και ψάχναμε τρόπο να  φύγω από το σπίτι και να μείνουμε μαζί, αλλά έλα που τα πράγματα πήρανε από μόνα τους τη δική τους τροπή και δε χρειάστηκε να κάνω το παραμικρό.  Εδώ που τα λέμε ωραίες στιγμές πέρασα και με τους δυο , ταξιδάκια στο εξωτερικό , ακριβά ρούχα , αυτοκίνητα , να ‘ναι καλά εκεί που βρίσκονται τώρα .Επίσης το πιο σημαντικό, δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά κι έτσι έχω μόνο μια κόρη που την υπεραγαπώ , πραγματικά δεν ξέρω αν θα άντεχα να μεγαλώσω κι άλλα παιδιά. Αχ! αυτά για απόψε , μα καλά, πότε τελείωσαν  και το μπουκάλι και ο πάγος και ο δίσκος , χαμπάρι δεν πήρα.  Κιχ  

8 σχόλια:

Talisker είπε...

Iουστινη dear

εισαι η Μaya
και μου κανεις πλακα...
Αυτη τη φωτο μου εχεις στειλει απο τις διακοπες και την ειχα ενα μηνα σε ποστ στο κοκκινο παλατσο!

Τεσπα!

απεχω και ως νταρκ ΤaliceKER
και ως φιλη της Ντενης Μαρκορα
και ως Σκαρλετ
και με ολες μου τις πολλαπλες προσωπικοτητες

αλλα σε τσεκαρω για μετα !

αμα τη επιστροφη!

-Na eisai kala:)

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ιουστίνη, αφού 'ηταν τέτοια μούτρα οι σύζυγοι και οι εραστές σου, γιατί σχετιζόσουν μαζί των!: Γιατί αυτά τα μούτρα να μη τιμωρούνται, αντιθέτως να χαίρουν τέτοιας κοινωνικήςαποδοχής και ερωτικής ανταμοιβής!:

Ιουστίνη Καρρά είπε...

.αγαπητή talisker δεν καταλαβαίνω τι μου λες, εχθές το βράδυ σε ανακάλυψα, όπως και την maya που από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι φίλη σου (αξιόλογη κοπέλα). Μπορείς να μου πεις για ποια φωτογραφία μιλάς ακριβώς?

.κωστή , όταν κάποια πράγματα γίνονται παρελθόν ξεθωριάζουν, με αποτέλεσμα και κάποιες άσχημες στιγμές να ξεθωριάζουν κι αυτές από το χρόνο και να αποκτούν μια αίγλη και μια πιο pal απόχρωση... ομορφαίνουν , θα το καταλάβεις μια μέρα κι εσύ όταν φτάσεις με το καλό στην ηλικία μου!

Talisker είπε...

ok Ιουστινη
σημερα εχω κεφια
οποτε μισο
να ανοιξω μονο για σενα το κοκκινο
να διαβασεις να σε δεις
να γελασεις
και να το ξανακλεισω

-μονο μη σε κλεισω καταλαθος μεσα..

-δωσε μου 2 λεπτα! ερχομαι

Tali είπε...

http://redtalisker.blogspot.com/


εδω στο δευτερο ποστ

χχχχχχχχχχχχχχ

H Maya???

φιλη μου???

νο νο νο!!!

χχχχχχχχχχ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, άλλωστε είναι καλό να κρατούμε στην ψυχή μας μόνο τις καλές στιγμές κι ό,τι μας βαραίνει να το πετούμε.
Μιλώ, όμως, για όταν το παρελθόν ήταν παρόν. Πώς μία κοπέλα,και μάλιστα τόσο οξύνους, θέλει να σχετιστεί με ένα μεγάλο μούτρο; Και γιατί ένα μεγάλο μούτρο να χαίρει κοινωνικής αποδοχής παρόλο που είναι τόσο λαμόγιο!; Δυστυχώς, δε συναίβεναι τούτο μόνο πριν κάποια -πολλά ή λίγα- χρόνια! Τώρα, πλέον, όπως δρούσαν οι τότε πενηντάρηδες δρουν οι εικοσάρηδες! Όχι βέβαια όλοι. Μα από τα 20 λάμόγια πολλά...

maya είπε...

για να μην έχουμε δικαστήρια
παραδέξου ιουστίνη
ότι έκλεψες την φωτό μου και το physique μου
για άβαταρ !!!!!!!

εγω είμαι και αυτο το 1ο πούρο της ημέρας !

(μα σε τόοοοοοοσο καλή μέρα την πέτυχες την τάλισκερ
που σου άνοιξε κοτζαμάν μπλόγκ να με δεις ?!!!!!)

και πολύ καλά σου λέει !
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ?


αχαχαχα


λοιπόν
να σου πω!
σοβαρά τώρα.
σούφερα μουσταλευριά για καλορίζικο εδώ στην γειτονιά .

-είναι φιλικό προς τις μασέλες .

καλησπέρα
:))))

Ιουστίνη Καρρά είπε...

Γειά σου Maya... έ όχι και μασέλες αγάπη μου,έχω όλα μου τα δόντια μια χαρά, + 2 θήκες που τις έχω τα τελυταία 4 χρόνια που χρειάστηκε να κάνω 2 απονευρώσεις.

Άν και 80, βάζω κάτω στη γυμναστική και στο σεξ όλες σας!!!!!

Καλως σας βρήκα..