Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

After tequila what??????

Ήπια 2 τεκίλες απόψε, δίπλα στο τζάκι, με μια παλιά μου σχέση που κρατώ επαφή...μικρότερος αυτός από μένα, 64 τώρα,  πάντα ήμουν με μικρότερους εκτός από αυτούς που παντρεύτηκα.

Λοιπόν, χάρηκα που τον είδα τον αποψινό, ήρθε από την Ηλιούπολη που μένει, στη Σαρωνίδα. Ήπιαμε τα ποτάκια μας, τσιμπήσαμε και κάτι τι διαιτητικό που ετοίμασα, ζεσταθήκαμε..έ και...πήγαμε πιο κάτω, καταλαβαίνετε. 

Αλλά...τζίφος. Δεν του έκανε "κούκου" του Μηνά (τον λέω έτσι, για να μην αποκαλύψω το αληθινό του όνομα). Με ήθελε λέει πολύ αλλά δεν ξέρει τι έπαθε και άλλα τέτοια .  

Δεν πειράζει αγάπη μου του λέω (με πείραξε αλλά τι να πω η γυναίκα, ήρθε το ποτάμι σπίτι μου και δεν θα πιω νερό να ξεδιψάσω και δεν θα με πείραζε; )

Έφυγε κατά τις 12, μόλις μου στειλε μήνυμα ότι έφτασε στην Ηλιούπολη καλά...

Σκεφτόμουν, τι κρίμα οι άντρες να θέλουν και να μην  μπορούν.. ενώ εμείς οι γυναίκες, ποτέ δεν ερχόμαστε σε δύσκολη θέση όπως οι άντρες, ποτέ δεν χρειάζεται να αποδεικνύουμε ότι τον θέλουμε κάποιον, είναι πιο εύκολο για μας.

Αχ...διψασμένη θα κοιμηθώ και απόψε, πάω να πιω λίγη Dom Perignon με φράουλες  και να την πέσω....και μην γελάτε όλες εσείς οι χορτασμένες απόψε ε;;;; 

6 σχόλια:

Skouliki είπε...

κοιτα ο αντρας στα 64 δεν Μηνάει πολύ

αλλα αν Μηνάσει το ξεΜηνιάζει

αχχα

αυτα

korinoskilo είπε...

δηλ τπτ???? ντιπ κατα ντιπ??

ουφ με ανχοσες :Ρρρ

καλημερα

molemou είπε...

TOULAXISTON EIDES KANA KALO ONEIRO.KALHMERA KOPELA MOU,KAI ELPIZO THN EPOMENH FORA TOU MHNA NA TOU KANEI KOUKOU XI XI

Ιουστίνη Καρρά είπε...

Γεια σου σκουλίκι...
δεν ξέρω τι κάνει ο άντρας στα 64 του, πάντως ο Μηνάς δεν έκανε όχι κουκου, αλλά ούτε τσίου

Κορινίσλυλο
Τίποτα ντιπ για ντιπ

Molemou
Την επόμενη φορά θα του δώσω viagra...και ελπίζω να μην μου μείνει στον τόπο και αναγκάζομαι να σκάβω νυχτιάτικα στον κήπο!!!!! χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Ιουστίνη, συγγνώμη κιόλας, αλλά καύλωσα με όσα διάβασα...

Ιουστίνη Καρρά είπε...

Ε μα και συ....τι διάβασες δηλαδή;;