Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

τζα!!! ... και πίσω


Η αλήθεια είναι ότι στη παγωμένη νήσο πήγα όχι μόνο για τον Γιόχαν (Αχ!!!) αλλά και γιατί με την τρελή ζωή που έκανα εδώ δε μου έμεινε μια για λίφτινγκ .
Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να ανέβω μπας και τσιτώσει το μούτρο από το κρύο , και όντως πέτυχε παιδιά , τύφλα να έχουν τα νυστέρια και οι ενέσεις κολλαγόνου. Το στόμα κόντεψε να φτάσει στα αυτιά όπως και τα πόδια (αλλά για άλλο λόγο φυσικά).
Αλλά τι να το κάνεις με το που έφτασα πίσω στη Ελλάδα , τα αυτιά μου έπεσαν στο πάτωμα και οι ρυτίδες τριπλασιάστηκαν, όταν άκουσα για τα νέα μέτρα του Γιωργάκη και πιο συγκεκριμένα όταν η κόρη μου άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον θα χρειαστεί να πουλήσω και κανένα από τα σπιτάκια που μου αφήσανε οι συγχωρεμένοι , για πληρώσω το νέο χαράτσι για τα ακίνητα.
ρεεεεε δε πα να γαμ.....τε φεύγω πίσω στις πολικές αρκούδες αύριο κιόλας ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oxi Ioystini, na min fygeis piso...vre adefe na dosounoloi oi blogger apo 5 eyro, kai na xrei na pliroseis kai nakaneis ena lifting...
Ax kai na eixa mai kuria san kai sena sto krevati mou!! Dionusis, 54 eton

Ιουστίνη Καρρά είπε...

behøver ikke bekymre dig όπως λένε οι φίλοι μου στη Γροιλανδία δεν το κουνάω από δω ! πάντως με συγκινεί το ενδιαφέρον σου και όσο για το άλλο ... δεν είσαι λιγάκι μικρός βρε Διονύση ?