Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Προς ανωνύμους...




Ανώνυμα μωρά μου,

μην σκίζεστε άλλο και μην στέλνετε αδίκως ανώνυμα τις βρισιές σας, γιατί σας έχω γραμμένους και σας και τις βρισιές σας στα παλαιότερα υποδήματά του.

Ανέκαθεν σιχαινόμουν ανθρωπάκια χωρίς τσουτσούνια, χαμένα μέσα στην ανωνυμία, φωνούλες ανύπαρκτες που δεν τολμούσαν να σηκώσουν την φωνή τους ποτέ και να πουνε πώς λέγονται. Αγοράκια που το παίζουν αντράκια στη γυναικούλα τους και τη νύχτα ψωνίζονται σε πάρκα και πλατείες.

Με τέτοια σιχαμερά όντα λοιπόν, δεν ασχολείται η Ιουστίνη. Και επειδή αντράκια μου ανώνυμα, όλα σας διαθέτετε και blog, γράψτε μου άν τολμάτε ώς blogger για να έχετε εδώ και χώρο, και απαντήσεις και διάλογο.

Διαφορετικά, μονόδρομα γαμοσταυρίδια, ξέρω και γω να ρίχνω άμα θέλω αλλά δεν θέλω. Και ό,τι θέλω να πω το λέω ώς Ιουστίνη Καρρά που είναι και το αληθινό μου όνομα στην αστυνομική μου ταυτότητα.

Για ανώνυμα βρισίδια, υπάρχει blog, τραβάτε εκεί...ούστ

3 σχόλια:

stelios είπε...

Μη ανεβαίνη η πίεση είναι δύσκολος ο καιρός.Καλησπέρα απο τον Ο ΠΑΠΠΟΥΣ του " Greek Music "

Ανώνυμος είπε...

αγαπητη Ιουστινη σημερα σε γνωρισα κ χαρηκα μια λιονταρινα χωρις ....βρυχηθμο......θα τα λεμε...

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά μπαίνω στο μπλογκ σου και αποτι φαίνεται σε νοιάζει αρκετά για να κάτσεις να γράψεις ένα κατεβατό και να το αναρτήσεις για αυτούς τους ανώνυμους που έχεις "γραμμένους".