Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ανώνυμοι έλληνες ρατσιστές....



Ο ανώνυμος έλλην ρατσιστής, πιστεύει ότι για όλα φταίνε οι μετανάστες.

Για τον έλληνα ρατσιστή και δη ανώνυμο, ο μετανάστης :
- του παίρνει τη δουλειά
-του τρώει το ψωμί
-τον κλέβει
-τον σκοτώνει
-του πηδάει τη γυναίκα
-του πηδάει την κόρη
-παντρεύεται ο άντρας της την αλλοδαπίτα και του τρώει την περιουσία αυτή η ξύπνια τσούλα

Άρα:
Ο μετανάστης είναι πολύ έξυπνος, έχει καταφέρει πάρα πολλά και πρέπει εσύ βλαμμένε που τα νομίζεις αυτά, να τον κάνεις παρέα για να μάθεις τίποτα και να τα κάνεις και συ.


7 σχόλια:

alterego είπε...

πολυ σωστα

Vater Panajiotis είπε...

Νομίζω πως είσαι κάπου λάθος:

Ο μετανάστης, εφόσον τηρεί όλους τους νόμους της χώρας που τον δέχεται, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο ΛΑΘΡΟμετανάστης όμως, εκτός από παράνομος, γίνεται ΚΑΙ επικίνδυνος εκ των πραγμάτων.

Τα στερεότυπα που αναφέρεις, καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν, κατά την ταπεινή μου.

Ιουστίνη Καρρά είπε...

Καλησπέρα Vater
Μίλησα για τα στερεότυπα των ρατσιστών. Και ο ρατσιστής δεν διαχωρίζει μετανάστη από λαθρομετανάστη...

Ανώνυμος είπε...

ολο το κειμενο ειναι λαθος..επρεπε να γραψεις..
Για τον μεταναστη ρατσιστή και δη ανώνυμο, ο ελληνας :
- του δινει δουλειά για 10 ευρω
-του τρώει το ψωμί
-τον κλέβει καθε μερα χωρις να το καταλαβαινει
-τον σκοτώνει ή τον πνιγει αν φτασει στα ακρα
-του πηδάει τη γυναίκα για 15 ευρω
-του πηδάει την κόρη για 20 ευρω
-παντρεύεται ο μεταναστης την ελληνιδα πατσαβουρα για να παρει πρασινη καρτα και του τρώει την ψυχη,ακομα και αλοθρησκο τον κανει, αυτή η ξύπνια τσούλα ελληνιδα

Άρα:
Ο ελληνας είναι πολύ πιο έξυπνος απο εσενα, και πρέπει βλαμμένε που τα νομίζεις αυτά, να τον κάνεις παρέα για να μάθεις τίποτα και να τα κάνεις και συ.Α και αλλαξε και θρησκεια,γιατι ζεις ακομα στον μεσαιωνα των ταλιμπαν. Αλλιως θα σε στειλει πισω,ισλαμιστες και μουσουλμανοι,δεν ταιριαζουν στην Ελλαδα...
ετσι ειναι πιο σωστο..

Ιουστίνη Καρρά είπε...

σωστός...

Panic είπε...

Άλλο μετανάστης και άλλο λαθρομετανάστης. Το κακό στην Ελλάδα είναι πως όταν θέλουμε να κατηγορίσουμε κάποιον αμέσως του κολάμε την ετικέτα του ρατσιστή. Όταν έχουμε φτάσει σε ολόκληρη την Ευρώπη να θεωρείται μέγα θέμα αυτό των λαθρομεταναστών και εδώ χαρακτιρίζουμε ρατσιστές όσους είναι εναντίων των λαθρομεταστών τότε μάλλον πρέπει να σκεφτούμε λίγο καλύτερα τα δεδομένα. Δεδομένα που τα γνωρίζουν καλύτερα απ όλους εκείνοι που βιώνουν το πρόβλημα. Και στα προβλήματα δεν συγκαταλέγω δουλειές και πηδήματα που έχουν άλλωστε και συναινετικό χαρακτήρα. Όταν κυκλοφορούν άνθρωποι χωρίς ταυτότητα είναι πολύ εύκολο να καταφύγουν στο έγκλημα καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν.
Οι αντιδράσεις του κόσμου δεν είναι για τους μετανάστες. Υπάρχουν χρόνια στην Ελλάδα, ζουν μαζί μας, έχουν τις οικογένειες τους και κατ εμέ θα έπρεπε να είχαν και δικά τους σχολεία (παράλληλα με τα Ελληνικά), τζαμιά ή ότι προβλέπει η θρησκεία τους.
Οι αντιδράσεις είναι για τους λαθρομετανάστες. Αν κάποιος θεωρεί ρατσιστές τους ανθρώπους που πλήγονται από αυτούς (και δεν πλήγονται μόνο οι Έλληνες αλλά και οι νόμιμοι μετανάστες) sorry αλλά κι εγώ έχω κάθε δικαίωμα να θεωρώ αυτόν τον "κάποιο" ρατσιστή με τους κατοικους αυτής της χώρας.

Δάφνη Χρονοπούλου είπε...

Πανέξυπνο!!