Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η Ματσούκα και η Γαλλιδούλα !!!

Σήμερα το πρωί μου έδειξε η εγγονή μου στο youtube ένα βιντεάκι με τη Δήμητρα Ματσούκα να ερωτοτροπεί με την τραγουδίστρια ενός Γαλλικού γκρουπ. Πάμε καλά ;
Χάθηκε κοριτσάκι μου κανένας Γάλλος σαν αυτόν που είχε η ξέκωλη Τζούλια, τουλάχιστον να το ευχαριστηθείς ;
Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω πως δυο γυναίκες τη βρίσκουν μεταξύ τους .... μα ποτέ !!!
Παρακάτω σας παραθέτω το βίντεο ...


Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

sexy bachelor party


Καλά εμείς οι γριές δεν έχουμε το θεό μας , δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε στο bachelor party της Αριάδνης, που αποφάσισε να παντρευτεί για τρίτη φορά στα εβδομήντα έξη της χρόνια, και μάλιστα ένα συνομήλικό και παιδικό της φίλο τον Αντώνη ! μα καλά εβδομήντα χρόνια περίμεναν για συνειδητοποιήσουν ότι ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλο ; Τέλος πάντων !!!
Το πάρτι που λέτε έγινε στο σπίτι μιας άλλης ξεμωραμένης της Λουκίας , μιλάμε το σαλόνι μποχούσε από "άρωμα" γέρου. Παρ'όλα αυτά το κρασί , τα ποτά και τα τσιγάρα πήγαιναν σύννεφο . Όλες να κακαρίζουν σαν παιδούλες , μερικές χόρευαν κιόλας... σαν σπασμένα καράβια!!!
Εγώ παρακολουθούσα σοβαρή από μια γωνία το τσίρκο κρατώντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Κάποια στιγμή με πλησιάζει η Λουκία ...
- γιατί δεν διασκεδάζεις ;
- μα καλά χωρίς ένα τεκνό στην παρέα ;
- μην ανησυχείς, υπάρχει έκπληξη, μου απαντάει και μου κλείνει πονηρά το μάτι!
... και τσουπ χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας .
Ανοίγει την πόρτα η Αριάδνη και εμφανίζονται δύο τεκνά , ένα ξανθό κι ένα μελαχρινό , "ουάου" αναφώνησα , κι όλες γύρισαν και με κοίταξαν ξαφνιασμένες.
Η μουσική έπαιζε με ρυθμό και τα αγόρια με μιας ανέβηκαν στα τραπεζάκια κι άρχισαν να ξεντύνονται λικνίζοντας με αισθησιασμό τα κορμιά τους . Μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα μούσκουλα , οι γριές με τη σειρά τους άρχισαν να τσιρίζουν , να αναστενάζουν και μερικές να λιποθυμούν .
Τα δυο αγόρια βάλανε στη μέση την Αριάδνη και τρίβονταν πάνω της , η καημένη άρχισε να καυλώνει και να χορεύει μαζί τους , φαινόταν να είχε χάσει τον έλεγχο των αισθήσεών της.
Με τα από λίγο παρατάνε την Αριάδνη αναμαλλιασμένη και υγρή και στρέφονται προς τις υπόλοιπες , τότε έγινε ο χαμός , τα κατοστάρικα και τα πενηντάρικα φρακάρανε μέσα στα μικροσκοπικά βρακάκια των στρίπερ.
Είδα και την Λουκία να χώνει ένα πάκο μαρούλια στον βρακί του μαύρου
- μωρή , της λέω , μια ολόκληρη σύνταξη έχωσες εκεί ...
- έτσι που τα κατάντησε τα ευρώπουλα ο κοιμισμένος , μου απαντάει , ούτε για κωλόχαρτα κάνουν φιλενάδα , αυτή είναι η θέση τους ,άντε έλα κι εσύ να πιάσεις λίγο κωλαράκι.
Την άκουσα και πήγα προς το μέρος τους , ο μαύρος μόλις με αντιλήφθηκε με αρπάζει και μ'ανεβάζει στο τραπεζάκι να με χορέψει . Ένοιωθα το όργανό του να μου τρυπάει τον αφαλό , τον ήθελα , του κάνω νόημα, σκύβει και του λέω κάτι ψιθυριστά στο αυτί , σε λίγο είχαμε εξαφανιστεί από το σαλόνι ... μου κόστισε λίγο παραπάνω απ'ότι στη Λουκία αλλά άξιζε τον κόπο !!!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η μεγάλη έξοδος....(όχι του Μεσολογγίου)


Αχ βαχ και πάλι. Γιατί αγκομαχώ; Θα σας πω.

Χτες το βράδυ, βγήκα με τον κύριο που σας έγραφα στην άλλη μου ανάρτηση.

Και επειδή δεν μπορώ τις πολλές σάλτσες (κορμάρα γαρ), θα φτάσω στο ψητό : καταλήξαμε σε κρεβάτι. Γδυθήκαμε. Μόλις έβγαλε το λευκό του σώβρακο (ξενέρωσα μόνο από το χρώμα και την μάρκα-ΜΙΝΕΡΒΑ)...από κάτω τίποτα. Ρε γαμώτο λέω, στραβώθηκα; Με τα πολλά κάτι ξεπρόβαλε με δυσκολία και τελικά του το πα: Δεν μπορώ γλυκέ μου, εγώ θέλω πάθος και ένταση, είμαι γυναίκα των μεγεθών όχι των μικροσκοπίων και των παθών.

Έφυγε μετά από λίγη ώρα, αφού μου είπε κάτι χαζά για άγχος κλπ. Άγχος δηλαδή είναι τα 11cm έτοιμου όπλου;;

Άπειρες γυναίκες καθημερινά βιώνουν το απόλυτο τίποτα στην ερωτική τους ζωή μέσα σε μια σχέση ή σε έναν γάμο. Είναι νεκρές και όμως κάθονται για κοινωνικούς λόγους, για βόλεμα, ή για οικονομικούς λόγους. Έχουν μάθει στο απόλυτο ερωτικό τίποτα και αφήνουν τα χρόνια να περνάνε.

Κορίτσια, ψάξτε την ζωή και την ευτυχία, διεκδικείστε την, είτε ειστε 20 είτε 30 είτε 130.

φιλάκια, η Ιουστίνη σας